עוגיות טחינה


רשימת המרכיבים

180 גרם קמח תופח (כוס ו-4 כפות)

1 כפית סוכר וניל

1/4 כוס שמן

100 גרם אבקת סוכר משקית (או 1/4 כוס סוכר טחון לאבקה)

3 כפות טחינה אתיופית גולמית

2 כפות סירופ מייפל

1/2 כוס רסק תפוחים

1 כף ברנדי

שקדים פרוסים לעיטור

הוראות הכנה

מערבבים הכל ויוצרים כדורים קטנים בידיים או במיקסר בעזרת וו לישה.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את עוגיות הטחינה. נועצים פרוסת שקד באמצע כל אחת.

אופים בחום בינוני-נמוך כ-10 דקות עד שתחתיתן של עוגיות הטחינה מזהיבות מעט.

הצעת גיוון

מומלץ לבזוק מעט אבקת סוכר מעל עוגיות הטחינה מיד בתום האפייה.

להעשרה וגיוון ניתן להוסיף לתערובת עד רבע כוס של: בוטנים טחונים, אגוזים או שקדים כתושים, צימוקים, קוביות תמרים, פתיתי שיבולת שועל או שומשום, ויוצאות עוגיות בריאות וטעימות להפליא.

בתיאבון!!!

image alt
אין תנאי שירות לחנות זו