מערבבים הכל ויוצרים כדורים קטנים בידיים או במיקסר בעזרת וו לישה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את עוגיות הטחינה. נועצים פרוסת שקד באמצע כל אחת.
אופים בחום בינוני-נמוך כ-10 דקות עד שתחתיתן של עוגיות הטחינה מזהיבות מעט.
הצעת גיוון
מומלץ לבזוק מעט אבקת סוכר מעל עוגיות הטחינה מיד בתום האפייה.
להעשרה וגיוון ניתן להוסיף לתערובת עד רבע כוס של: בוטנים טחונים, אגוזים או שקדים כתושים, צימוקים, קוביות תמרים, פתיתי שיבולת שועל או שומשום, ויוצאות עוגיות בריאות וטעימות להפליא.