מלאבי עם סילאן טבעי שכייף לאכול


מצרכים:
800 מ״ל חלב
400 מ״ל שמנת מתוקה
80 גר׳ קורנפלור 
80 גר׳ סוכר
כפית מי ורדים
טחינה אתיופית מלאה
סילאן טבעי
שקדים טבעיים
מיקרו רוקט לקישוט

אופן ההכנה:
מערבבים 200 מ״ל חלב עם הקורנפלור ושמים בצד,
את שאר החומרים מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החלב עם הקורנפלור ומביאים לרתיחה שנייה
שופכים את התמיסה פנימה ומכניסים למקרר
לאחר שהתקרר הפכים את הכוס על צלחת הגשה ומרימים שהמלאבי נשאר על הצלחת. 
לקישוט: מפזרים סילאן טבעי,טחינה מלאה ושקדים.
ומלמעלה מיקרו רוקט לחריפות קלה 
לחילופין אם רוצים להשאיר בכוס הגשה יפה שמים קודם את העיסה מהסיר ואחר כך את הקישוט.

בתיאבון! 

המתכון של פלג בכור. 

מלאבי עם סילאן טבעי תוצרת דגניה א'
אין תנאי שירות לחנות זו