תפריט
המצרכים:
1 ק״ג קוואקר שלם
250 גרם אגוזי מלך
250 גרם שקדים טבעיים
250 גרם גרעיני דלעת
1/2 כוס סילאן תמרים אמיתי
1/4 כוס דבש
1/4 כוס טחינה אתיופית גולמית
ההכנה:
שמים הכל בקערה עמוקה או מחלקים לשתי קערות אם הכמות גדולה מידי
מערבבים הכל יחד
שמים בתבנית גדולה רחבה עם נייר פרגמנט(לתנור רגיל מחלקים לשניים) תנור 90 מספיק נגלה אחת שטוחה
שמים בתנור בחום של 100-120 מעלות עד שמשחים-שעה וחצי לפחות
מוצאים מהתנור ומערבבים מיד כדי שלא יתקרר כגוש
מצננים ואוכלים עם יוגורט
אפשר להוסיף אחרי שיתקרר קוביות חלבה של דגניה
מומלץ לשמור במקפיא בכלי אטום.
בתאבון!
המתכון של פלג בכור.