קרקרים ללא גלוטן מקמח שקדים וטחינה אתיופית מלאה


מצרכים:

1/2 כוס - גרעיני חמניה

1/2 כוס - גרעיני דלעת

1/2 כוס - זרעי פשטן

1/2 כוס - שומשום

2 כוסות - קמח שקדים

15 גרם מיקרו טימין קצוץ

1/4 כוס - טחינה אתיופית מלאה

כוס ורבע - מים רותחים

מעט מלח (פלפל סודני מיבש אופציה)

הוראות הכנה:

מערבבים את כל ״היבשים״ יחד בקערה כולל המלח והפלפל,

מוסיפים את הטחינה והמים הרותחים ומערבבים היטב,

משמנים נייר אפייה במעט שמן זית תוצרת דגניה א'.

מניחים את העיסה ומעלה נייר אפייה נוסף שמרטיבים במים

משטחים בעזרת מערוך לשיכבה דקה אחידה. 

שמים בתבנית ואופים בחום של 150 מעלות כ-20 דקות או עד שמשחים

מצננים ושוברים ביד ליצירת קרקרים. 

מומלץ עם לבנה ביתית, טחינה אתיופית מלאה ושאר מטבלים לבחירתכם. 

קרקר ללא גולטן עם קמח שקדים של תוצרת דגניה א
אין תנאי שירות לחנות זו