קרפצ'ו תמרים | ממתק מהיר וקליל להכנה


מצרכים: 

4-5 תמר מג'הול

כף טחינה אתיופית גולמית

כף סילאן טבעי.

4 אגוזי מלך ו - 4 אגוזי קשיו קצוצים קלויים על מחבת חמה. 

אופן ההכנה: 

לוקחים נייר פרגמנט מכופל לשניים ומרטיבים מעט במים בשני ציידיו עם מברשת סיליקון.

מוצאים את הגרעין מהתמר, פורסים ומכניסים באמצע נייר הפרגמנט(אפייה).

משטחים עם מארוך לפלטה דקה דקה, פותחים את הנייר בעדינות(אם נדבק מרימים לאט לאט תוך כדי הפרדה עם סכין

הופכים את הנייר לצלחת ההגשה וצמידים עם היד ומסירים את הנייר מהתמר בעדינות

כך עושים את כל התמרים צמוד.

מזלפים בזיגזג (בעזרת שקית סנדוויץ' שעושים בה חור קטן) את הסילאן והטחינה הגולמית,

ומפזרים עלעלים ירוקים לקישוט.
 

בתאבון!

המתכון של פלג בכור. 

קרפצ'ו תמרים - תוצרת דגניה א
השימוש באתר האינטרנט של תוצרת דגניה א' כפוף לקריאת התקנון ולהוראותיו.

1. אתר האינטרנט של "תוצרת דגניה א" הינו אתר למכירת מוצרים שלנו. האתר בבעלות "תוצרת דגניה א'
2. כל המשתמש ו/או המבצע ו/או המעוניין לבצע פעולה באתר (להלן: “רוכש”) מצהיר ומתחייב, כי קרא את התקנון, כי הינו מודע ומסכים להוראותיו וכי לא תהא לו ו/או למי מטעמו כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה, במישרין ו/או בעקיפין, כנגד החברה ו/או בעליה ו/או האתר ו/או מפעיליו ו/או מי מטעמם.
3. החברה ובעלי האתר שומרים לעצמם את הזכות לשנות מידי פעם את התקנון ואת הליך הרכישה גם אם זה אחרי פרסום מוצר או פריט מהחנות.
4. ט.ל.ח : "טעות לעולם חוזרת", אם ישנה טעות כלשהי באתר, בתיאור מוצר או בתיאור פריט כלשהו או במחיר של פריט כלשהו החברה לא מחוייבת למחירים או לפריט שפוסרם והיא יכולה לשנות את זה לפי טעמה ודעתה.
5. תמונות באתר מופיעות לשם המחשה בלבד ויכול להיות שתהיה סתירה בין התמונה לבין המוצר עצמו כגון: גודל המוצר, נראות המוצר ועוד.
6. המידע הקיים בספרי החברה, לרבות לעניין מועדים וסכומים, הוא המידע הקובע לכל דבר ועניין.
7. כל משתמש באתר הינו חייב להיות מעל גיל 18.