עוגת תמרים ללא גלוטן


המצרכים:

כוס תמרים חילאיו

כוס תמרים דרי

כוס תמרים מג'הול

כוס אגוזי מלך ושקדים מולבנים קצוצים גס

כף טחינה אתיופית גולמית

כוס קמח שקדים

1/2 כוס סילאן טבעי או דבש

3 ביצים

אופן ההכנה:

מערבבים הכל בקערה מניחים בתבנית אינגליש עם נייר אפייה ומהדקים היטב.

מכניסים לתנור לחום בינוני 180 מעלות כ – 40 דקות, מצננים ופורסים דק.

 

בתאבון!
המתכון של פלג בכור. 

 

עוגת תמרים ללא גלוטן
אין תנאי שירות לחנות זו