רכיבים

3 ליטר יוגורט (צאן או כבשים – מה שאוהבים)
2 כפות מלח
שמן זית

ההכנה

בקערה לערבב את היוגורט עם המלח
נשים חיתול בד בתוך קערה ואליו נשפוך את היוגורט
נקשור טוב את החיתול למשך בערך 12 שעות
מדי פעם לשפוך נוזלים שמתנקזים בתחתית הקערה.
אפשר גם לתלות על הברז מעל הכיור.
יודעים שהלאבנה מוכנה כאשר אין נוזלים יותר.

ניתן או לשמור בקופסא עם שמן זית
או ליצור כדורים ועליהם למלא שמן זית
אפשר להוסיף גם זעתר

בתאבון!

אין תנאי שירות לחנות זו