שמן זית, זיתים, תמרים, תמרים מג'הול, תמרים מג'הול עסיסי, תמרים יבשים, טחינה אתיופית, שקדים, שקדים טחונים, חנות מתנות, חנות כלי בית, מארזים, מתנות, מארזים לכל כיס, תוצרת חקלאית, מרכז מבקרים, קיבוץ, חקלאים, חקלאות, משלוחים לכל הארץ.
התקשרו אלינו

קרפצ'יו תמרים

מצרכים: 

4-5 תמר מג'הול

כף טחינה אתיופית גולמית

כף סילאן טבעי.

4 אגוזי מלך ו - 4 אגוזי קשיו קצוצים קלויים על מחבת חמה. 

אופן ההכנה: 

לוקחים נייר פרגמנט מכופל לשניים ומרטיבים מעט במים בשני ציידיו עם מברשת סיליקון.

מוצאים את הגרעין מהתמר, פורסים ומכניסים באמצע נייר הפרגמנט(אפייה).

משטחים עם מארוך לפלטה דקה דקה, פותחים את הנייר בעדינות(אם נדבק מרימים לאט לאט תוך כדי הפרדה עם סכין

הופכים את הנייר לצלחת ההגשה וצמידים עם היד ומסירים את הנייר מהתמר בעדינות

כך עושים את כל התמרים צמוד.

מזלפים בזיגזג (בעזרת שקית סנדוויץ' שעושים בה חור קטן) את הסילאן והטחינה הגולמית,

ומפזרים עלעלים ירוקים לקישוט.

בתאבון!

המתכון של פלג בכור. 

  • קרפצ’יו תמרים
  • קרפצ’יו תמרים
  • קרפצ’יו תמרים
  • קרפצ’יו תמרים
  • קרפצ’יו תמרים
  • קרפצ’יו תמרים