שמן זית, זיתים, תמרים, תמרים מג'הול, תמרים מג'הול עסיסי, תמרים יבשים, טחינה אתיופית, שקדים, שקדים טחונים, חנות מתנות, חנות כלי בית, מארזים, מתנות, מארזים לכל כיס, תוצרת חקלאית, מרכז מבקרים, קיבוץ, חקלאים, חקלאות, משלוחים לכל הארץ.
התקשרו אלינו

קרקר ללא גלוטן מקמח שקדים וטחינה מלאה

מאת מתכון של פלג בכור | 9122018

קרקרים טעימים ובריאים ללא גלוטן מקמח שקדים שאפשר לאכול עוד ועוד. 

קרקר ללא גלוטן מקמח שקדים וטחינה מלאה

המצרכים:

1/2 כוס - גרעיני חמניה

1/2 כוס - גרעיני דלעת

1/2 כוס - זרעי פשטן

1/2 כוס - שומשום

2 כוסות - קמח שקדים

15 גרם מיקרו טימין קצוץ

1/4 כוס - טחינה מלאה 

כוס ורבע - מים רותחים

מעט מלח (פלפל סודני מיבש אופציה)

הוראות הכנה:

מערבבים את כל ״היבשים״ יחד בקערה כולל המלח והפלפל,

מוסיפים את הטחינה והמים הרותחים ומערבבים היטב,

משמנים נייר אפייה במעט שמן זית תוצרת דגניה א'.

מניחים את העיסה ומעלה נייר אפייה נוסף שמרטיבים במים

משטחים בעזרת מערוך לשיכבה דקה אחידה. 

שמים בתבנית ואופים בחום של 150 מעלות כ-20 דקות או עד שמשחים

מצננים ושוברים ביד ליצירת קרקרים. 

מומלץ עם לבנה ביתית, טחינה מלאה ושאר מטבלים לבחירתכם. 

בתאבון!!!!

המתכון של פלג בכור.